Leg Veterinär Theresa SandbergHej!

Jag heter Theresa Sandberg och är Leg. veterinär. Vi har nu den glädjande nyheten att jag genom mitt företag Husveterinären i Göteborg kommer inleda ett samarbete med Torslanda djurbutik och veterinärfoder från den 1/9 2021.


Varje tisdag hittar ni mig på plats i butiken där jag utför undersökningar, medicinska behandlingar, vaccinationer, besiktningar, passutfärdande, provtagningar, lejonklippning mm.


Jag är ett bekant ansikte för många djurägare i området då jag arbetat som veterinär vid en annan klinik här i Torslanda under 5 års tid. De senaste 2 åren har jag varit med i uppstarten av en klinik i Mölndal men nu är jag alltså tillbaka i Torslanda igen. Jag ser mycket fram emot att arbeta i egen regi!

Jag startade Husveterinären i Göteborg för erbjuda djurägare och husdjur en tryggare och behagligare upplevelse av sitt veterinärbesök genom personlig vård och hembesök.

Jag har arbetat som veterinär i snart 8 år, som kirurg och chefsveterinär på olika djurkliniker i Göteborgsområdet. Jag har ett flertal fortbildningar inom kirurgi, röntgen, ultraljud och sjukdom hos kanin/gnagare.

Tidsbokningar för tisdagar i Torslanda djurbutik och veterinärfoder görs via butiken.

För besök eller hembesök andra dagar kontaktar ni mig smidigast via epost på kontakt@husvetgbg.se

Varmt välkomna önskas alla nya och gamla kunder och patienter!


Med vänliga hälsningar

Theresa Sandberg, Leg. VeterinärHusveterinären i Göteborg


www.husvetgbg.se


Tel. 0734 - 64 14 62


kontakt@husvetgbg.se